3 'x150''1plit Offset Paper Roll

3 'x150''1plit Offset Paper Roll

3-x150-1ply-offset-papir-roll

Detalji o proizvodu

ShenZhen United Foison Technology Co, Ltd   osnovana 24. jula 2008. godine, naša kompanija uglavnom proizvodi termo papir, ofset papir, bezbojni papir, etikete za ljepilo. Takođe se može podijeliti na kompjuterski štampani papir, faks papir, papir za kopiranje, papir za toplotnu registraciju, papir ATM, isporuke, poverljive koverte , primanja, priručnici, promotivne stranice u boji, medicinski papir i tako dalje! Cilj nam je stvoriti kineski visokokvalitetni poslovni dokument!


Roler ofset papira (Roll papirne trake): 3 'x150''1set papir za poravnanje papira


1101.jpg3.jpg

FAQ

1. Zašto nas odabrati?

1. proizvodimo i možemo obezbediti konkurentnost.

2. garancija kvaliteta zadovoljstva.

3.free uzorci ponude

4.OEM i prilagođavanje su dostupni .

2. Kako mogu da napravim narudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju od naših prodavaca za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa MSN messenger-om, Skype-om ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.

 

3. Kada mogu dobiti cenu?

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu.

 

4. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

 

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provjerite naš kvalitet. Oslobodite se blistavog uzorka da biste provjerili kvalitet dizajna i kvaliteta papira, dokle god možete priuštiti ekspresni teret.

 

5. Koliko dugo mogu očekivati ​​dobijanje uzorka?

Nakon što platite uzorak i pošaljete nam potvrđene datoteke, uzorci će biti spremni za isporuku u roku od 3-7 dana. Uzorci će vam biti poslati putem ekspresa i stići će za 3-5 dana.

 

6. Koji su vaši uslovi isporuke?

Prihvatamo FOB, CFR, CIF itd. Možete izabrati onu koja je najpovoljnija ili jeftinija za vas.Upit